top of page
HYDRAFACIAL

POWDER BROWS

Powder Brows is een geavanceerde semi-permanente make-uptechniek speciaal ontworpen voor de wenkbrauwen. Met behulp van een digitale machine en een pen, wordt er gebruikgemaakt van een 1- of 3-puntsnaald om een zachte schaduw in de huid te creëren, waarmee de vorm van de wenkbrauw wordt geperfectioneerd. Het is ideaal om gaatjes of littekens in de wenkbrauwen op te vullen en te verbergen. Door te spelen met licht en schaduw, creëren we een realistische 3D-wenkbrauw die niet te onderscheiden is van poedermake-up.

 

De intensiteit van de techniek kan naar wens worden aangepast, waardoor we zowel een natuurlijk luchtige wenkbrauw als een strakker gedefinieerde wenkbrauw kunnen creëren. Andere benamingen voor Powder Brows zijn Ombre Brows of Pixel Brows.

De behandeling bestaat uit twee sessies en duurt gemiddeld 2,5 uur. Tijdens de eerste sessie bespreken we de kleur en vorm van de wenkbrauw en passen deze toe. Na 5-8 weken plannen we een vervolgafspraak om het genezende resultaat te beoordelen. Tijdens deze afspraak wordt een touch-up uitgevoerd om de kleur intenser te maken of de wenkbrauwen verder te perfectioneren.

De semi-permanente make-up blijft gemiddeld 1,5 tot 2 jaar zichtbaar. Na verloop van tijd zal de kleur geleidelijk vervagen. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gebruikte kleurpigment, het huidtype, de nazorg, medicatie en blootstelling aan de zon. Daarom wordt aanbevolen om na 12-24 maanden een nabehandeling te plannen om de resultaten op te frissen.
 

Prijzen

Powder brows (inclusief 1 touch-up): €549 

Powder brows - correctie (inclusief 1 touch-up): €599 

 

Touch-up binnen 2,5 maanden: €99-150

Touch-up binnen 12 maanden: €239

Touch-up binnen 18 maanden: €289

Touch-up binnen 30 maanden: €379

LIP BLUSH

"Lip blush" of "Aquarelle lips” is een techniek op het gebied van semi permanente 

make-up voor de lippen. Met een digitale machine en een pen wordt er met een 1 of 3 puntsnaald kleur in de lippen gebracht. Dit om de lippen een subtiele tint en volume te geven. De lippen kunnen hierdoor ook meer symmetrisch gemaakt worden.  De behandeling duurt gemiddeld 3 uur.​ Het blijft gemiddeld 2 jaar. 

Dit is afhankelijk van verschillende factoren zoals; het kleurpigment, het huidtype, de after care, medicatie en blootstelling aan de zon. Daarom wordt er geadviseerd om na 1-2 jaar een nabehandeling te laten uit voeren.

Prijzen

Lip blush (inclusief 1 touch-up): €559 (3 uur)

Lip blush - correctie (inclusief 1 touch-up): €589 (3,5 uur)

Touch-up binnen 12 maanden:​​ €280 (120 min)

Touch-up binnen 18 maanden:​​ €335 (150 min)

Touch-up binnen 24 maanden:​​ €395 (180 min)

HYDRAFACIAL™

De HydraFacial™  behandeling zorgt grondig voor uw huid. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptides, en hyaluronzuur. Het staat 3 trappen boven de verouderende microdermabrasie. De HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling die u onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel of wachttermijn. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.

 

De HydraFacial™ serums richten zich specifiek op uw huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijdde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffen huidbeeld en vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Het beste van alles – het is niet zomaar een snelle herstellingsbehandeling. HydraFacial™ verbetert de kwaliteit van uw huid en maakt het uw huid gezond zodat je de beste huid van je leven ervaart.

Prijzen

Deluxe Hydrafacial™: € 209

Bevat de Signature HydraFacial. Tijdens de behandeling worden jouw specifieke huidproblemen aangepakt met een booster naar keuze. De Deluxe HydraFacial sluit af met LED lichttherapie.

Signature Hydrafacial™: € 159 

 

Deze behandeling reinigt grondig, exfolieer, verwijdert onzuiverheden en hydrateert de huid met gebruik van super serums vol antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

Platinum Hydrafacial™: € 239 

 

Begin het detox-proces met lymfedrainage. Daarna reinigt, exfoliert en hydrateert de Signature Hydrafacial je huid, en worden onzuiverheden verwijdert. Tijden de behandeling worden jouw specifiek huidproblemen aangepakt met een booster naar keuze. De Platinum Hydrafacial sluit af met LED-therapie om de zichtbare tekenen van huidveroudering nog beter te verminderen.

 

MLB studio Hydrafacial: € 359

 

Eyebrow shaping + Enzyme peeling + Dermaplaning + Deluxe Hydrafacial™ + Perk eye of lip booster

Mum to be Hydrafacial: € 229 

Hydrafacial aangepast voor tijdens je zwangerschap.

Circadia Oxygen Rx Treatment: € 129

De Oxygen Rx Treatment is een ideale behandeling voor een onzuivere of vette huid. Door op een veilige manier zuurstof toe te voegen gaan we de oorzaak van acne tegenwerken. Daarnaast werkt hij ook vaatvernauwend en kalmerend bij spatadertjes en rosacea. Wekelijkse behandeling mogelijk.

 

SKIN BOOSTERS & EXTRA'S

Sheet mask: € 25
 

Medik 8 Ultimate Recovery Bio-Cellulose Zink Masker is een verzachtend en voedend masker speciaal geschikt als nabehandeling. Bio-cellulosevezels zorgen voor optimale hechting aan de huid en voor een uniek afleveringssysteem van zink en hyaluronzuur in de epidermis.

Enzyme peel Medik8 of Circadia: 35

HydraFacial® Perk™ Lip: € 49

Een verfrissende behandeling die de lippen exfolieert, hydrateert en voller maakt.

HydraFacial® Perk™ Eye: € 49

​Hydrateert en verheldert de ogen voor een verfrist en vernieuwd uiterlijk.

 

Dermaplaning: € 55

Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen verwijderd worden van het gelaat met met een speciaal ontworpen chirurgisch steriel mesje. Het is momenteel een van de meest efficiënte manieren om je huid te exfoliëren en om verstopte poriën te voorkomen.

Werkzame stoffen van producten worden beter opgenomen en het geeft de huid een natuurlijke glow.

Voeg deze behandeling toe als extra bij je volgende Hydrafacial behandeling. (Dermaplaning is enkel te boeken in combinatie met een Hydrafacial behandeling)

BROWS

Signature Brow Shaping Treatment

 

We beginnen met het bepalen van de ideale vorm voor uw wenkbrauwen. Dit doen we door zorgvuldig te kijken naar de vorm van uw gezicht, de positie van uw ogen, uw voorhoofd en neus. Vervolgens worden uw wenkbrauwen gewaxt, geëpileerd en getrimd. Daarna kunt u kiezen voor Brow shaping met make-up, waarbij we gebruikmaken van de hoogwaardige wenkbrauwproducten van Anastasia Beverly Hills om ze perfect af te werken. 
De behandeling neemt ongeveer 30 minuten in beslag. Het vormgeven van uw wenkbrauwen zorgt voor een optische mini-facelift, waardoor u een sterke, frisse en gezonde uitstraling krijgt. Uw wenkbrauwen hebben een grote invloed op uw algehele look. Het laten shapen van uw wenkbrauwen is tegenwoordig een onmisbaar onderdeel geworden van uw beauty routine.

Prijzen

Signature Brow Shaping: €39.5 

Special Occasion Brow Shaping: €49 

Brow shaping + tint: €49

Brow shaping + make-up: €49

Brow shaping + henna: €59

Brow shaping + hybrid tint: €59

Tint: €25

Henna: €30

Brow Lamination 

De wenkbrauwhaartjes worden gelift waardoor de wenkbrauwen voller lijken.

Met deze techniek kan je een echte bold brow creëren. Ook ideaal om gekrulde of ontembare wenkbrauwhaartjes te relaxen. Na de lift worden de wenkbrauwen getint en eventueel in vorm gebracht door wax, tweeze en trim. Blijft gemiddeld 8-10 weken.

Prijzen

Brow lamination: €67

Brow lamination + shaping: €88

Brow lamination met shaping + tint: €97

LASH LIFT

De Lash lift is bedoeld om hangende wimpers of aflopende ogen een boost te geven.

De wimpers worden optisch verlengd, dit geeft een frisse en open blik.

 

Het is een behandeling van de eigen natuurlijke wimpers, er worden geen valse wimpers aangebracht. De wimpers worden gelift door siliconen pads en daarna donker gekleurd. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers.

 

• Blijft 6 tot 8 weken

• Geen wimperkrultang meer nodig

• Voelt licht en natuurlijk aan

• Vergroot de ogen

• De wimperlift is niet schadelijk voor de eigen wimpers

• Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen

Prijzen

Lash lift met tint en 1 stap verzorging: €79

Lash lift met tint en 2 stappen verzorging: €85

MAKE-UP ADVIES

Klaar om jouw make-uproutine naar een hoger niveau te tillen?

 

Laat je begeleiden en adviseren tijdens je zoektocht naar een nieuwe make-up look, afgestemd op jouw unieke stijl, huidtype en voorkeuren. 

 

Met jarenlange ervaring in de branche ben ik toegewijd om voor jou de allerbeste producten, kleuren en texturen te selecteren. Bereid je voor om niet alleen producten te ontdekken, maar ook nieuwe technieken die jouw natuurlijke schoonheid accentueren.

De sessie neemt 2-3 uur in beslag en is een investering van €299.

Let op, de sessie is exclusief producten, maar inclusief mijn toewijding om jou te helpen schitteren.

Klaar om samen aan de slag te gaan? Neem contact op via info@makeuplashesbrows.com voor meer informatie en om jouw plek te reserveren.

POWDER BROWS
EYEBROW SHAPING
LASHLIFT
MAKE-UP
LIP BLUSH
bottom of page