Algemeen

Hoe kan ik een afspraak maken?


Een afspraak boeken kan enkel online. Dit kan door volgende link aan te klikken https://www.makeuplashesbrows.com/bookonline Selecteer de behandeling die u wenst, selecteer de dag en het uur. Vul vervolgens uw gegevens in en klik op boek nu. Bij bepaalde behandelingen vragen we een aanbetaling van 50 euro. U zal worden doorverwezen naar het betaalplatform. Als uw betaling goed is ontvangen is uw afspraak gemaakt en zal u een bevestigingsmail ontvangen. Om uw afspraak te annuleren of te verplaatsen moet u een e-mail sturen naar makeuplashesbrows@icloud.com
Hoe kan ik ter plaatse betalen?


U kan betalen contant betalen, Payconiq by Bancontact of Mobiel betalen met een QR-code.
Hoe kan ik contact opnemen?


Contact opnemen kan via het contactformulier of via e-mail naar makeuplashesbrows@icloud.com We proberen uw berichten zo snel mogelijk te beantwoorden. Helaas zijn we telefonisch niet bereikbaar dit omdat we onze volle aandacht willen geven aan onze klanten, de behandeling en ook voor hygiënische redenen. Heeft u een korte vraag? Dan kan u ook een WhatsApp bericht sturen. Als u een bepaalde aanvraag heeft vragen we rekening te houden dat het soms 2-4 werkdagen kan duren voor we u kunnen beantwoorden.
Is er een wachttijd?


De gemiddelde wachttijd voor een afspraak is 1 maand. Soms komen er last minute afspraken vrij. U kan er ook voor kiezen om zich aan te melden op de wachtlijst. Klik rechtsonder op de knop ' maak afspraak' selecteer de gewenste dag en datum en schrijf u in. Als er een plaats vrijkomt ontvangt u een e-mail.
Hoe kan ik meerdere behandelingen boeken?


Dankzij ons nieuw systeem kan je nu meerdere behandelingen selecteren en boeken.

Powder Brows

Wat is het verschil tussen microblading en powder brows?


Microblading wordt aangebracht door middel van een manuele pen met micronaalden op een rij. Er worden fijne haartjes getekend met de haargroeirichting mee. Het haarpatroon wordt aangepast aan de wenkbrauwen. Powder brows is een poedertechniek. Er wordt gebruik gemaakt van een digitale machine en een pen met een dunne 1 puntsnaald. Door met licht en schaduw te spelen creëren we een echte 3D wenkbrauw waardoor het niet te onderscheiden is van poeder make-up. De intensiteit kan aangepast worden naar voorkeur. Hierdoor kunnen we een hele luchtige of een afgelijnde wenkbrauw creëren. Andere benamingen voor Powder brows zijn Ombre brows of Pixel brows. Beide technieken zijn om de wenkbrauwen te perfectioneren. Ideaal om onvolledigheden of littekens in de wenkbrauwen op te vullen en te verbergen.
Ik heb oude pmu, is het mogelijk om er over te werken?


Als uw voorgaande pmu voldoende vervaagd is en u geen litteken vorming heeft is het mogelijk om hierover te werken. U moet dit wel vooraf melden alvorens een afspraak te boeken. Het is ook mogelijk om een intake gesprek te boeken om samen de mogelijkheden te bespreken. Of u kan foto's sturen naar makeuplashesbrows@icloud.com
Is de behandeling pijnlijk?


Pijn wordt door iedereen anders ervaren. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een verkoelende gel. Na de ingreep is roodheid en lichte zwelling rondom de wenkbrauwen normaal. Klanten beschrijven het als een gevoel te vergelijken met een lichte zonnebrand.
Zijn mijn wenkbrauwen na één keer klaar?


Neen, uw wenkbrauwen zullen er al veel mooier uit zien maar na één keer zijn ze nog niet helemaal klaar. Pigmentverlies tijdens het genezingsproces is mogelijk. Daarom moet u minstens 2 keer en in sommige gevallen 3 keer komen voor een optimaal resultaat. Tijdens de touch-up worden sommige stukjes of haartjes intenser gemaakt en kunnen er nog kleine aanpassingen gedaan worden.
Hoe wordt de kleur gekozen?


De kleur wordt samen besproken, welke mede bepaald wordt door de ondertoon van de huid, kleur van haar en ogen.
Moet ik mijn wenkbrauwen waxen of epileren voor de behandeling?


Voor we starten met het pigmenteren worden de wenkbrauwen geëpileerd. U mag de wenkbrauwen waxen of epileren tot 2-3 dagen voor de behandeling. Let op dat u niet te dicht bij de vorm komt zodat er nog kleine aanpassingen gedaan kunnen worden op de dag zelf. Als u volle of ontembare wenkbrauwen heeft is het aan te raden dat u enkele dagen voor de behandeling een eyebrow shaping boekt. Hierbij kunnen we uw wenkbrauwen al perfect in vorm zetten voor we gaan pigmenteren.
Is semi permanente make-up voor iedereen geschikt?


Het is niet voor iedereen geschikt en moet vermeden worden bij of tijdens: Gebruik Retine A Diep gebruinde huid Zwangerschap en borstvoeding Chemotherapie tot 6 maanden nadien Hemofilie Plastische chirurgie in het gelaat binnen de 6 maanden Chemische peelings, laser of botox binnen de 4 weken Antibiotica na 4 weken Diabetes Huidkanker Keloïdevorming Hartproblemen Als u een bepaalde medicatie in neemt is het aan te raden om dit eerst met uw arts te bespreken.

Spmu

Wat is semi permanente make-up (SPMU)?


Semi permanente make-up is het inbrengen van pigment in de bovenste laag van de huid met behulp van een heel dun naaldje.
Is semi permanente make-up voor iedereen geschikt?


Het is niet voor iedereen geschikt en moet vermeden worden bij of tijdens: Een heel vette, oneffen huid en grove poriën Gebruik Retine A Diep gebruinde huid Zwangerschap en borstvoeding Chemotherapie tot 6 maanden nadien Hemofilie Plastische chirurgie in het gelaat binnen de 6 maanden Chemische peelings, laser of botox binnen de 4 weken Antibiotica Diabetes Huidkanker Keloïdevorming Herpes Als u een bepaalde medicatie in neemt is het aan te raden om dit eerst met uw arts te bespreken.
Hoelang duurt een behandeling?


Een behandeling duurt gemiddeld 1,5 tot 2,5 uur.
Waar moet ik rekening mee houden voor het boeken van een afspraak SMPU?


Het is belangrijk uw afspraak goed in te plannen. Zo is het raadzaam om u niet voor uw vakantie te laten behandelen. De wenkbrauwen vragen na de behandeling zorgvuldige after care. Geen zon, water en sport gedurende de eerste weken. Plan uw afspraak niet in voor een belangrijk event of meeting. De wenkbrauwen zijn de eerste 3 dagen donkerder gepigmenteerd en vervellen tijdens de eerste 10 dagen. Bij pmu voor de lippen: 1 week voor de behandeling scrubben met uw tandenborstel en hydrateren met een lipbalsem. Wacht 8 weken na/voor het plaatsen van fillers. Als u ooit een koortsblaas heeft gehad, moet u voor en na de behandeling medicatie nemen om een doorbraak te vermijden. Ga hiervoor naar uw huisarts. Bij pmu voor ogen: Draag geen contactlenzen de dag van de behandeling, verwijder wimperextensions 1 week voor de behandeling. Geen gebruik maken van een wimperserum.
Kan ik nadien meteen terug gaan werken?


U kan na de behandeling perfect terug gaan werken. Hou er enkel rekening mee dat de wenkbrauwen de eerste 3 dagen donkerder gepigmenteerd zijn. Vlak na de behandeling is er ook sprake van lichte roodheid en zwelling rondom de wenkbrauwen.
Welke pigmenten worden er gebruikt?


Er wordt enkel met de beste kwaliteit pigmenten gewerkt. Wij kiezen voor de pigmenten van Permablend. De kleuren zijn speciaal ontwikkeld voor het pigmenteren van de wenkbrauwen en zullen hierdoor na enkele maanden verlichten en niet verkleuren.
Hoelang blijft semi permanente make-up?


Het blijft gemiddeld 1 tot 1,5 jaar. Dit is afhankelijk van verschillende factoren zoals; het kleurpigment, het huidtype, de after care en de blootstelling aan de zon. Daarom wordt er geadviseerd om na 1 jaar een touch-up te laten uitvoeren.

HydraFacial™

Wat is een HydraFacial™?


De HydraFacial™ behandeling zorgt grondig voor uw huid. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptides,en hyaluronzuur. Het staat 3 trappenboven de verouderendemicrodermabrasie. De HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling die u onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel of wachttermijn. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.
Waarom is de HydraFacial™ behandeling goed voor mijn huid?


Hydratatie is de basis van een gezonde en mooie huid. HydraFacial werkt preventief tegen huidveroudering en wil de gezondheid van de huid garanderen.
Is deze behandeling geschikt voor mij?


HydraFacial™ is ontwikkeld voor alle huidtypes. Zelfs de meest gevoelige huidtypes kunnen makkellijk een behandeling verdragen. Jouw HydraFacial specialist kan specifieke opties en boosters voor jouw unieke huidconditie of -noden toepassen in de behandeling.
Hoelang duurt deze behandeling?


De HydraFacial-behandeling is snel en doeltreffend en duurt slechts 30 tot 45 minuten.
Welke resultaten mag ik verwachten?


Velen geven na slechts één behandeling aan dat hun huid zichtbaar verbeterd is en een egale en mooie glans heeft. De glans en hydratatie kan vijf tot zeven dagen aanhouden, en zelfs langer met de aanvullende home care. De huidverjonging is blijvend, gezien de productie nog tot drie maanden lang aanhoudt en ook het verouderingspatroon zal verminderen.
Hoeveel behandelingen zijn nodig om het resultaat te zien?


Een maandelijkse behandeling wordt aanbevolen. Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acné en een vette huid. Verdere maandelijkse HydraFacial-behandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden.
Hoe lang blijven de resultaten zichtbaar?


Velen geven na slechts één behandeling aan dat hun huid zichtbaar verbeterd is en een egale en mooie glans heeft. De glans en hydratatie kunnen vijf tot zeven dagen aanhouden, en zelfs langer met de aanvullende home care. De huidverjonging is blijvend gezien de productie nog tot drie maanden lang aanhoudt en ook het verouderingspatroon zal verminderen. Een maandelijkse behandeling wordt aanbevolen. Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acné en een vette huid. Verdere maandelijkse HydraFacial-behandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden.
Welke huidproblemen kunnen behandeld worden met de HydraFacial™?


De HydraFacial™ kan ingezet worden bij de meeste huidproblemen zoals acne, rosacea, couperose, eczeem, psoriasis, gevoelige huid, UV-schade, pigmentatie problemen etc. Stel uw behandelaar vóór aanvang van de behandeling altijd op de hoogte van uw probleem voor een nog beter resultaat.
Zijn er contra-inndicaties voor de behandeling?


Er zijn enkele contra-indicaties die, in samenspraak met de arts, moeten bekeken worden. Voorbeelden hiervan zijn vreemde pigmentvlekken of huidverhogingen. Gebruikt u fillers of botox? Dan wacht u best 14 dagen voor u een HydraFacial behandeling ondergaat. Om irritatie te voorkomen kunt u best 3 dagen voor en na de behandeling geen producten met retinol gebruiken in uw dagdagelijkse verzorging.
Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?


- Bescherm jouw huid tegen de zon. Gebruik minstens een SPF30. - Je kan tijdelijk irritatie, roodheid of schilfering ervaren. Dit is wel zeer uitzonderlijk bij een HydraFacial™Hydrafacial. - Je mag 2 weken geen andere agressieve peelings of laserbehandelingen ondergaan. - Gebruik best 3 dagen geen retinol in jouw thuisverzorging.
Waar moet ik rekening mee houden voor het boeken van een afspraak?


Je mag voor de behandeling: - 3 dagen geen zuren gebruiken in jouw producten -10 dagen geen Botox of fillers hebben laten plaatsen - 4 weken geen chemische peelings of laser - Allergie voor schaaldieren - Geen actieve zonnebrand hebben - Geen gebruik van Retine A - Geen verwondingen in het gelaat

Shop

Hoe plaats ik een bestelling?


STAPPEN TIJDENS HET BESTELLEN/ CHECK-OUT Selecteer jouw product/producten en voeg het toe in de winkelwagen
Open uw winkelwagen, kijk de producten na en klik op afrekenen
Vul uw verzendgegevens in
Selecteer uw gewenste bezorgwijze
Selecteer uw gewenste betalingsmethode
Controleer uw gegevens en plaats de bestelling
U wordt hierna doorgeleid naar de betaalomgeving, rond uw betaling af
Als uw betaling geslaagd is ontvang u meteen een bevestiging per e-mail
Hoe kan ik betalen?


Je kan met de volgende betaalmogelijkheden veilig betalen - ​PayPal
- Bancontact
- Creditcard/debetkaart
- iDEAL
- Online overschrijving
Wanneer komt mijn pakje aan?


Alle pakjes worden verstuurd met Bpost of Postnl. Bij pakjes krijg je een track & trace en zou je uw bestelling binnen de 24u thuis mogen ontvangen. Opgelet: de levertijden zijn afhankelijk van de betaalmethode. Bij een offline overschrijving duurt dit langer. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, versturen wij uw bestelling. Voor vertragingen van Bpost of Postnl zijn wij niet verantwoordelijk.
Wat als ik mijn bestelling wil ruilen of retouren?


Niet helemaal tevreden met uw bestelling? Je hebt 14 dagen bedenktijd. Laat dit zo snel mogelijk weten per e-mail naar makeuplashesbrows@icloud.com Vermeld uw naam, ordernummer, artikel en reden van retour. ​​​ Producten kunnen enkel geretourneerd worden als ze niet gebruikt werden en zich in de originele staat bevinden met de originele verpakking. De retourzending is uw verantwoordelijkheid. De verzendkosten om uw bestelling terug te sturen zijn voor eigen rekening. U kan er ook voor kiezen om de producten zelf te komen terug brengen. Gelieve dit aan te geven per e-mail. Als het product gebruikt of beschadigd is kunnen wij deze niet terug nemen. Na nazicht en goedkeuring van de terug bezorgde producten, zullen we binnen de 7 dagen uw terugbetaling doen.

Lash lift

Kan ik mijn lenzen aanhouden?


Dit kan zeker, veel klanten houden de lenzen aan tijdens de behandeling. Heeft u gevoelige en droge ogen, is het wel aan te raden om ze niet te dragen.

Eyebrows

Wat is het verschil tussen tint en henna?


Tint geeft een lichte afdruk op de huid. 1-4 dagen op de huid en 3-4 weken op de haartjes. Perfect als je lichter wenkbrauwen hebt met lichtere haartjes. Henna blijft 1 tot 2 weken op de huid afhankelijk van het huidtype en de levensstijl. Blijft 5-6 weken op de haartjes. Geeft meer een make-up look en is ideaal om gaatjes op te vullen.