top of page
DELUXE HYDRAFACIAL (45 min)

De Deluxe HydraFacial gaat een stap verder door een extra boost toe te voegen aan de standaardbehandeling. De toevoeging van specifieke boosters biedt gerichte oplossingen voor individuele huidbehoeften. Deze extra stap zorgt voor een nog diepere huidverjonging en een intensievere aanpak van zorgen zoals hydratatie, verheldering of anti-aging. Door deze gepersonaliseerde boosters te combineren met de traditionele HydraFacial-stappen, biedt de Deluxe behandeling een op maat gemaakte benadering voor een maximale huidverbetering en een stralende teint.

 210

 

Deluxe Hydrafacial
SIGNATURE HYDRAFACIAL (30 min)

Ontdek de ongeëvenaarde kracht van onze Signature HydraFacial-behandeling. Deze revolutionaire ervaring combineert reiniging, exfoliatie, hydratatie en bescherming om uw huid te verjongen en te verfrissen. Met behulp van geavanceerde vortex-technologie wordt uw huid diep gereinigd en gevoed met essentiële voedingsstoffen en antioxidanten. De Signature HydraFacial biedt onmiddellijke zichtbare verbetering van de huidtextuur en een stralende teint. Laat uw huid stralen met deze kenmerkende behandeling die een gezondere, jeugdigere uitstraling onthult

 160 

 

Signature Hydrafacial
MUM TO BE HYDRAFACIAL (50 min)

Onze aangepaste HydraFacial voor zwangere vrouwen is een zachte en veilige behandeling, speciaal ontworpen om de huid te reinigen, hydrateren en voeden. Met zwangerschapsveilige producten en aangepaste technieken wordt de natuurlijke glans hersteld, onzuiverheden verminderd en de huidtextuur verbeterd. Onze professionele specialisten zorgen voor een kalmerende en effectieve ervaring, zodat je als aanstaande mama kan genieten van een stralende huid tijdens deze bijzondere periode.

 229 

 

MUM TO BE HYDRAFACIAL
CIRCADIA OXYGEN TREATMENT
CIRCADIA OXYGEN TREATMENT (50 min)

De Oxygen Rx Treatment is een ideale behandeling voor een onzuivere of vette huid. Door op een veilige manier zuurstof toe te voegen gaan we de oorzaak van acne tegenwerken. Daarnaast werkt hij ook vaatvernauwend en kalmerend bij spatadertjes en rosacea. Wekelijkse behandeling mogelijk.

 130

 

ADD-ONS

+ DERMAPLANING | €55

Haal meer uit je behandeling en verbeter de opname van huidverzorgingsproducten. Dermaplaning is een niet-invasieve huidprocedure waarbij een scalpel zachtjes dode huidcellen, vellushaartjes en onzuiverheden van het huidoppervlak verwijdert. Dit zorgt voor een gladdere huidtextuur, egalere teint. De behandeling is pijnloos om de huid te exfoliëren en een frissere uitstraling te geven.

+ SIGNATURE BROW SHAPING | €39.50

Combineer onze brow shaping behandeling met je facial. We geven je wenkbrauwen een prachtige vorm waardoor je gezicht gelift wordt.

+ PERK LIPS | €49

Een verfrissende behandeling die de lippen exfolieert, hydrateert en een plumping effect geeft.. 

+ PERK EYES | €49

Gaat de huid rond de ogen exfolieren om de huid rond de ogen te verfrissen, te hydrateren en te voeden. Het helpt bij het verminderen van fijne lijntjes, donkere kringen en zwellingen rond de ogen.

+ ENZYME PEEL | €35

Voeg een enzymatische peeling toe aan jouw behandeling om dode huidcellen extra te verwijderen, te werken op een extra huidprobleem en/of voor een extra glow.

+ OXYGEN MASK | €80

Ideaal masker voor een onzuivere of vette huid. Door op een veilige manier zuurstof toe te voegen gaan we de oorzaak van acne tegenwerken. Daarnaast werkt hij ook vaatvernauwend en kalmerend bij spatadertjes en rosacea.

+ SHEET MASK | €25

Verzachtend en voedend masker speciaal geschikt als nabehandeling. Bio-cellulosevezels zorgen voor optimale hechting aan de huid en voor een uniek afleveringssysteem van zink en hyaluronzuur in de epidermis.

+ JELLY MASK | €35

ADD-ONS
bottom of page